lauantai 23. elokuuta 2014

Kuivaa lenkkikeliä metsästämässä ja pitkäturkkisen afgaanin laittoa


Viime päivien ollessa niin reipassateisia, on tosissaan saanut kurkkia säiden tuntiennusteita ja arvailla niiden paikkansa pitävyyttä ikkunasta, jotta saisi vedettyä Sherryn kanssa kuivan lenkin. Aika hyvin on tässä onnistuttukin ja sain napattua ihania kuviakin lenkiltä meidän lähipuistosta:Ja kyllä tuo baana, osa meidän lenkkireittiä siis, on sitten erinomaisen hyvä investointi, torstaina 21. päivä aamulla jotain puoli yhdeksän maissa reittiä oli käyttänyt jo 761 pyöräilijää! Niin näppärä suhauttaa läpi kaupungin notkumatta yksissäkään liikennevaloissa aamun kalliita minuutteja tuhlaamassa. Oi jos mun työmatka olisikaan baanareitin takana, niin käyttäisin tosissani. Ja koko vuoden saldo tähän mennessä on ollut vajaat 490 tuhatta rullailijaa. Hyötykäytössä tämä väylä siis. Hienoa!


Ystäväni kyseli heinäkuun puolessa välissä, kun nähtiin Kartano Weekend -koiranäyttelyssä, että onnistuisiko multa auttaa häntä yhden afgaanin gruumailun verran, kun olivat lähdössä lomailemaan elokuun puolivälissä ja minähän tietysti heti olin auttavaa kättä antamassa. Oma Sherry-mummeli kun on lyhyessä turkissa, niin ihan hauska päästä laittamaan kunnon afgaaninturkkia pitkästä aikaa. Tänään sitten kurvasin kavereideni kotiin, jossa kaverini äiti oli kotimiehenä hoitamassa heidän koiriaan. Ai että, kyllä se afgaanin turkinlaitto onkin mukavaa ja terapeuttista (...kun sitä voi näin kerran vuodessa tehdä ;)). Ja aina se lopputulos hivelee silmää <3 <3 <34 kommenttia:

 1. Voi vitsi mikä letti. Aivan ihania kuvia. <3

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Afgaani on niin kaunis, upea ilmestys letteineen, mutta jösses mikä homma siinä on! Kerta viikkoon ja vielä kodin siivous päälle. Kyllä Sherry saa pysytellä lyhyessä turkissa :) Harvakseltaan, erittäin harvakseltaan, oli kyllä kiva laittaa afgaania pitkästä aikaa. <3

   Poista
 2. Afgaanin turkki on kyllä jotain ihan mieletöntä. Kuinka kauan tuollaisen turkin laittamisessa menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Elina ja kiitos kommentistasi! Tällä kertaa selviydyin n. 3,5 tunnissa ja siinä välissä vielä kahviteltiin ja syötiin salaattiakin ystäväni äidin kanssa, eli aika vähän meni aikaa mielestäni. Tällä kun sattuu vielä olemaan niin paljon turkkia, että aikaa saa helposti tuhraantumaan paljonkin. Yleisesti turkinhoitosession kesto riippuu siitä kuinka kauan on edellisestä pesusta = kuinka paljon on kerennyt tulla takkuja. Ja tietty siitä turkin määrästä. Omat gaanineitoni on olleet varustettuja aika maltillisella turkilla, jolloin nuo pesusessiotkin on olleet ihan kohtuullisia :)

   Kiva blogi muuten sullakin, kävin kurkkimassa pikaisesti ja täytyy perehtyä pian tarkemmin - ihania norsukuviakin vilahti, itse olimme norsujen orpokodissa 1,5 vuotta sitten Keniassa, ne on niin söpöjä <3

   Hauskaa alkanutta viikkoa!

   Poista