maanantai 25. elokuuta 2014

Laatuaikaa ystävän kanssa ja HIMO - uniikki tapa liikkua ;)


Paha paha sadepäivä, joten edessä tehokas opintovapaapäivä? Ihan nollasaldolle ei jääty opintojen suhteen, mutta melkein... Hiljaa hyvä tulee.

Mutta muuta ihanaa olinkin sopinut tälle päivälle: kahvittelut ihanan ystävän kanssa. Klo 14 näimme Kampin keskuksessa ja siinähän vierähti jotain 2,5 tuntia, kun juttua piisasi laidasta laitaan. Edellisestä tapaamisestamme olikin jo vierähtänyt noin kuukausi. Ai että se tekeekin hyvää nähdä ystäviä kunnolla ajan kanssa <3

Illansuussa pääsin vielä aloittamaan uuden harrastuksen, tai no uusvanhan harrastuksen, tribal fusion -tanssin, joka on mitä parhainta harjoitusta niin työpöydän ääreen jähmettyneelle kropalle, kuin aivoillekin. Tanssi itsessään on aivan mahtava yhdistelmä mustalaistansseja, flamencoa ja katutanssityylejä, lockingia jne. Ihan huikean hienoa ja haastavaa - sitä kun joskus oppisikin kunnolla tanssimaan... Aloitan nyt tällä kerta viikkoon treenillä, pieni koreografian alku saatiin jo tänään tehtyä. Haastavaa todella! Mutta mukavaa :) Tunnit pidetään Lönkalla (28), aivan ihanissa uusissa HIMO Clubin (http://www.himoclub.fi/) tiloissa. Tanssisali oli dekoreerattu kukilla ja pyöripä siellä oikein kunnon diskopallovalotkin, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Katsokaas kuvat alta:

Ensi viikolla maanantaina jälleen tribalin pariin, tunnilla on vielä kuulemma tilaa, vink vink kiinnostuneet! Tässä muuten vielä linkki mun ihaileman Anna Artemenkovan tribal fusion taidonnäytteeseen. Näin hänen esiintyvän joitain vuosia sitten ja oli pakko heti ilmoittautua alkeisiin :)


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, oot kyllä sellainen liikuntapakkaus. <3

  Ylihuomiseen, jee en malta odottaa. :) Tehdäänkö päivästä omat blogipostaukset ja katsotaan miten erilaiset tulee.

  Aurinkoisin terkuin Tiuuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyiskin se liikunta jossain ;) Mahtava idea, omat blogipostit keskiviikosta - sovittu! :)

   Poista