keskiviikko 27. elokuuta 2014

Onnistunut Ekbergin aamiainen ja Vero Modan avajaiset

Pari viikkoa taakse päin yritimme ystäväni kanssa Ekbergin ihanalle aamiaiselle, mutta olimmepa sitten niin viimeisillä kellonlyömillä perillä, että eihän aamiaista ollut enää tarjolla. Mur. Olihan vaikeaa löytää korvaavaa kattausta - kellokin tosiaan alkoi olla jo siinä main, että kaikki paikat alkoivat valmistella jo lounasta (10.30). Niin piti ottaa eilen uusi yritys ja vihdoin se onnistuikin! Ai että niitä ihania jyväsämpylöitä kurkkujen ja tomaattien kera, croissantteja briejuustolla ja viinirypäleillä. Hyvin täyttävä aloitus aamulle ja koko päivälle! Matkalla Ekbergille näin vielä hassunhauskoja pyöränpenkin päällisiä Sisustusliike Dayn ikkunassa. Tuli tunne, että mun Jopottini tarvitsee tuollaisen! <3

https://www.facebook.com/pages/DaySisustusliike/403338175154?fref=photo

http://dayshop.fi/

Ekberg, Ekberg ja herkkuaamiainen :)

Söpöt bikecapit <3

Aamiaisen jälkeen ystäväni lähti omiin puuhiin, mm. melkein leffamaratonille (parikin leffaa putkeen) ja minä istua nököttämään työpöydän ääreen ja ihmettelemään graduani. Siinä jotain viestiä vaihdeltiin "ohjaajani" kanssa, joka muuten sattuu olemaan entinen kolleegani ja jolla on kyllä sana ja tsemppi hallussa. Ihanaa, kun joku osaa noin kannustaa, juurikin sillä hetkellä kun se eniten on tarpeen. Tuo ohjaaja oli sen vuoksi sitaateissa, että oma ohjaajanihan on tietty yliopistolla ja kun olen tällainen N. vuoden opiskelija, niin vähän vähemmän on ohjausta tarjolla... Itse työ ei hirveästi edennyt, mutta suunnittelu kyllä. Sillä tuumin päätinpä mennä perjantaina ihan toimistolle saakka edistämään tätä tekstintynkääni. Peukkuja peukkuja, niitä kaivataan edelleen.

Illan suussa klo 18 ohjelmassa oli vielä Kampin keskuksessa Vero Modan (ja Jack & Jonesin) uuden liikkeen avajaiset, jotka bongasin Trendi -lehdestä. Täällä siis oli uusintakohtaaminen ystäväni ja vielä toisenkin ystävän kanssa. Matkalla Kamppiin näin ihanan sateenkaaren, jolla oli vielä himmeä sivusateenkaarikin. Kaunis tuolla keskellä kaupunkia :)


Sen kun olisi vielä tajunnut, että avajaisten jonoon kannattaa tulla aikaisin! Populaa oli liikkeellä todella paljon ja jono mutkitteli kauppakeskuksen reunoja ja rullaportaita tosi pitkästi. Verzun henkilökunta oli kuitenkin säpäkkänä jo ennen klo 18:ta tarkistamassa jonottajien nimiä ja leimaamassa käsiä, että kellon lyödessä kuusi porukka pääsi kuhisemaan kauppaan tuoreeltaan, eikä tarkistusruljanssi vienyt siinä sitten enää aikaa. Tarjolla oli kuohujuomaa, olutta, poppareita ja jopa irtokarkkeja; niitä sai kahmia mielensä mukaan paperipusseihin. Sihijuomat yhdessä väentungoksen kanssa aiheutti sellaisen kuumuuden, että omat ostosskannailut tuli tehtyä aika pikaisesti ja ulkona avajaisista olimme varmaan jo max. 45 min jälkeen. Napakan tuntuinen Vero Moda -kassi tuli "kaupan päälle" ja sieltä löytyi jotain kesän värisiä kynsilakkaa, huulikiiltoa. Parasta oli tuo kassi, sillä on hyvä kantaa vichyä Lidlistä :)


Avajaisten jälkeen pohdimme porukalla, että saattaa hiukkasen hiukoa jo tässä vaiheessa iltaa - pitkälle se Ekbergin aamiainen kantoikin! Okei, no söin omenan iltapäivällä ennen avajaisia :) Ja niinpä suuntasimme kamujeni kehumaan Burger Kingiin. Minäkin, joka nyt aika likellä pystyn harva se päivä kulkemaan, niin en ollut näitä koskaan vielä maistanutkaan. Ehdottelin kyllä Hesen pikaburgeria jo ennen Verzun avajaisia, mutta parempi oli kyllä mennä avajaisjonon päähän jo siinä vaiheessa. Ja olihan avajaisissa niitä pieniä tarjoiluja, niin ei päässyt tuupertumaan nälissään kesken ostosten ;) Burger Kingin hamppari oli maineensa veroinen - tosin hiukka suuri tuohon vaiheeseen iltaa. Oi mikä bulleriiniolo tuli siitä hehh!

Tässä muuten linkki vielä ystäväni postaukseen eilisestä, enjoy :) http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2014/08/aamupala-cafe-ekbergilla-ja-tenalahetys.html

Tämä kirjoitus tuli tehtyä mukavassa rumpujen paukkeessa: lähipuistossa oli jo Sherryn kanssa aamulenkkiä tehdessä tuttu setä, joka aina jollain puukalikoilla rummuttelee roskiksen kantta. Kuka tietää, mikä puisto? :) Herralla on kyllä rytmi veressä ja hän tuo hymyn huulille työmatkailijoille, jotka kiirehtivät kuka minnekin työmailleen :)

2 kommenttia:

 1. Hihii samoilla fiilareilla mennään blogipostauksissa tänään. Omani jäi hieman tyngäksi, kun eilisen kenkien kastumisen jälkeen alkaa tuntua siltä, että flunssa vie voiton. Oli meikäläiseltä hieman väsynyt postaus. Mutta linkkasin tämän sinun postauksen omaan postaukseeni, eli sieltä pääsee klikkaamalla tänne. ;)

  Iloa päivään, oli eilen ihana päivä <<<<<3 Kiitos <3

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos itsellesi <3 Oli niin ihanan virkistävää, kiva kun bongattiin nuo avajaiset, jotka toivat meidät eilen yhteen :)

   Hei kiitos linkkauksesta, mäkin käyn muokkaan tätä tekstiä ja pistän sun kirjoituksen linkin siihen, vaikka sanoitkin, että ois väsynyt. En mä sitä kyllä sellaseksi ajatellut lain!

   Poista