tiistai 19. elokuuta 2014

Sateet saapuivat ja karman laki

Jes jes, sateet ovat todellakin täällä ja aamulla syöksi vettä taivaalta siihen tahtiin, että mummuafgaani katsoi parhaaksi kääntää kylkeä sohvalla puolille päivin saakka, jolloin itse aloin katsella, että nyt taitais tulla sopiva rako meidän aamulenkille. Oli kyllä varsin lainehtiva aamu!


Sherryn ulkoilujen jälkeen ajattelin, että täytyisi itsekin päästä laittamaan vähän töppöstä toiseen eteen - enää reilu 1,5 viikkoa ja koittaa Midnight Run = 10 km iltajolkottelu ympäri Helsinkiä. On kolmas kerta itselleni putkeen, sitä hyvää putkea ei voi katkaista. Vaikka tänä kesänä on jotenkin tuntunut tosi raskailta kaikki lenkit, mutta oisko ne vaan nuo helteet, jotka on pistäneet kapuloita Ninskin lenkkirattaisiin, jotka on olleet melko nihkeitä melko pitkään. Mitä ne on ne puheet, että juoksu on siitä kiitollista, että tuloksia alkaa nähdä nopeasti kun vaan käy lenkillä. No on vaan käyty vähintään 2 krt viikossa (yleensä useammin) ja päälle muut (esim. uusi racket ball), mutta helpotusta ei näy ei kuulu. Vielä on yli viikko aikaa kuitenkin :D

Niin päädyin sitten tuohon lähisalille juoksumatolle ja puoli tuntia kävinkin siinä vetämässä aika tiukkatahtisen lenkin eikä se juoksufiilis vieläkään ihan täydellinen ole, mutta lenkin jälkeinen fiilishän on aina hyvä! Siinä innoissani päätin syödäkin terveellisesti, ootteko kokeilleet Lidlistä Soup Vegetables, maksaa vaan jotain 48 senttiä pussi! Ja siitä tulee pariksi kerraksi hyvä määrä keittoa. Oishan se aina mahtava itsekin pilkkoa ainekset ja tehdä niistä, mutta nämä on valmiiksi saman kokoisia ja siten erittäin kätevä ja nopea käyttää, niin olen kyllä vakiasiakas Soup Vegetableissa :) Hintakin passaa opiskelijakukkarolle.


Speaking of opiskelu... Meiliin tulla tumpsahti jo jotain viidettä kertaa, että lainaamasi kirjan lainausaika päättyy kahden päivän kuluttua ja tietty se kahden päivän kuluttua oli juuri tänään, kun vettä tuli kuin esterin piiip. Ei auttanut kuin vetäistä sadevermeet niskaan ja rullailla Ruoholahden kirjastoon, jossa jälleen kerran sain uusittua lainan (pitää aina 5 nettiuusinnan jälkeen ilmeisesti käydä näyttämässä, että kirja on vielä hengissä..). Mutta mitä ihmettä on tapahtunut mun kurahousuille vaatekaapissa?? Eikö nämä olekaan ikuisia? Ihme kurakankaan haperoituminen oli käynyt, koskaan en ole tällasta nähnyt. Sadetakki on jo kauan ollut uusinnan kohteena - sitä kun on korjattu jo ilmastointiteipillä ja vetskarikin on jo rikki. Niinpä olin juuri tänä aamuna Sherrylenkkiä suunnitellessa ollut jo ahkera ja tilannut Stormbergin nettikaupasta ihanan näköisen uuden sadetakin, joka oli puoleen hintaan. Mutta tietenkin juuri tänä aamuna juuri ennen kuin havaitsin, että ois nuo housutkin kaivanneet jo päivitystä. Voihan karman laki, kun ois saanut ne housut samaan lähetykseen, mutta nyt taidan kyllä yrittää sinnitellä ilman, vaikka nuo nykyiset housut kyllä pitää heittää menemään.
Tässä vielä linkki uuden sadetakin nettikauppaan <3 On muuten ihania nuo vaatteet tuolla Stormbergillä, tilasin niitä ensi kertaa ihan hiljan (että kovin pitkän ajan referenssi en vielä ole :)). Sen verran tyytyväinen olin löydöksiini, että se sadetakkikin päivittyy nyt tuota kautta, jee! Esim. treenitoppi 9 €, aika hyvä hinta ja mukavalta tuntui, kun oli koeajossa tänään. Kurkkikaahan jos teillekin löytyis jotain kivaa.

2 kommenttia:

  1. Jei täällä ollaan. Hyvä meininki Ninski. Ja sadetakista haluan nähdä lisää kuvia.

    Mukavaa iltaa toivottelee Tiia

    VastaaPoista
  2. Ihana Tiiuska täällä, kivaa :) Tosi hyvä oli meininki eilen, hiukkasen märkä vaan... Salillekin mennessä lenkkarit oli lits läts märät samoin kuin housun lahkeet... Mutta juu, sadetakkikuvia seuraa! Toimitusaika ei ollut pitkä, edelliset tuli ehkä viikossa. Kivaa päivää sinnekin :)

    VastaaPoista