sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sunnuntaipyöräilyllä

Heräsin tänä aamuna orastavaan flunssan tunteeseen, kurkku karheena ja ääni möreänä, mutta onneksi ei ollut mikään kuumeinen vilutila päällä. Taisi olla liikaa perjantaina pieni terassilla istuminen ilman lämpölamppuja... Snif. Noh, teetä ja hunajaa (ja sympatiaa), niin joskopa  se tästä. Jotenkin päivällä tuntui silmätkin tosi raskailta ja lounaan jälkeen kokeilin ottaa pienet tirsat ja ne kyllä toikin hiukka paremman olon. Päätin sittenkin lähtä mieheni seuraksi pyörälenkille. Ajattelimme suunnata ihanaan Cafe Regattaan jälkkärikahveille, mutta hitsin pimpula, ei oltu ainoita, jotka olivat tehneet saman suunnitelman. Eipä auttanut kun tehdä uukkari ja palata rantaa pitkin Hietsun uimarannan kahvilaan, johon olikin hieman siedettävämpi jono. Hauskaa, että nyt kun on periaatteessa ollut kylmä viikko, niin siellä vaan beach volley oli vielä täysin hengissä! Tyypit siellä shortseissa pelailivat kuin olisi ollut kuumakin. Ehkä tämä orastava flunssa pisti mut hytisemään heidän shortseista, mutta täytyy myöntää että aika lämmin oli siinä terassilla kahvitella auringossa. Uimareitakin näkyi jokunen (iso hrrr!), mutta ranta muuten näytti olevan kanadanhanhien (tai valkoposki - kumpia ne nyt onkaan) asuttama. Mietin kyllä tuossa, että voisihan sitä itsekin tehdä niin että käy joka päivä kesästä alkaen uimassa, niin kai sitä itsekin tottuisi kylmään veteen ja siten pystyisi uimaan varmaan aika pitkään syksyyn. Ja oispa karaisevaa, tuskin tulisi näitä orastavia flunssiakaan! 

Regatan liian piiiiiitkä jono meille

Suunta siis hanhien asuttamalle Hietsun rannalle kahvilaan

Tämä pikkulokki toivoi saavansa meiltä murua rinnan alle

Näin komeasti pallo lensi yhteen tahtiin

Hietsusta hurautimme vielä Eiranrantaan ja hetkeksi pysähdyttiin siihenkin katselemaan meininkiä. Uimareita ei näkynyt, mutta lenkkeilijöitä ja muita nautiskelijoita sitäkin enemmän. Nyt toivoisin, että ensi viikko tulee tänne ennustetun kaltaisena ja kovin sateisena, niin munkin gradu etenisi tässä opintovapaalla suunnitellusti! Sorry vaan kaikki auringonpalvojat - itsekin! :) Hauskaa alkavaa viikkoa joka tapauksessa kaikille!  


Eiranrantaa tänä iltana

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta päivältä, jos ei lasketa flunssaista oloa. Elä, elä vaan tule kipeäksi, koska Cafe Ekberg odottaa. ;)

  Pikaisia paranemisia ja hei miten oikein linkität muiden blogit omaan blogiisi? Neuvoja otetaan mieluusti vastaan.

  Kivaa sunnuntaita t.Tiude

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiude moi! Yritän lääkitä itseäni nyt sen verran, että päästään vihdoin Ekbergille keskiviikkoaamusta <3

   Ai niin tarkoitatko tuota, että tässä sivustolla on otsikko "Muita blogeja" ja sen alla sit noi blogit lueteltuna? Sen mä lisäsin siellä ulkoasu -osiossa, "Lisää gadget" ja sieltä valitsin blogiluettelo jne. Vai tarkoititko jotain muuta linkitysjuttua? Mäkin ihan opetteluvaiheessa vielä tän Bloggerin kanssa :)

   Terkkuja sinne ja ens viikolla taas nähdään! Ninde

   Poista