torstai 11. syyskuuta 2014

Glitteriä ja sumua

Tänäänpäs sain iloisen puhelinsoiton, kun Glitteristä soittivat minun voittaneen tiistaisen asiakasillan arpajaisissa pääpalkinnon, eli Schwarzkopfin Oilmiracle purtiloita sellaisen hienon lahjapakkauksen. Mikä tuuri! Olin nimittäin juuri bongannut City Centerin Hintahurrikaani-kampanjan ja sieltä Luxeoilit tarjouksessa. Noh, enpä onneksi kerennyt niitä käydä hakemassa, vaan sain ottaa suunnaksi Forumin Glitterin ja sieltä sitten ihan ilman vastiketta sain ihanan lahjakassin mukaani. Oltiin tosiaan ystävieni kanssa oltu tiistai-iltana Glitterin ja Costumen asiakasillassa, jossa jätettiin arpajaislipuke laariin - kylläpä kannatti! :)

Täältä tullaan Forumin Glitter!

Tässä koko komeus, asiakasillan pääpalkinnon voittopaketti! <3
Olin siis aiemmin jo tutkaillut, että City Centerin Hintahurrikaani-hässäköissä on tarjouksessa hiustuotteista juurikin tarvitsemiani Luxeoil-tuotteita, mutta nyt tämän palkinnon myötä sain mennä pyörähtämään kinkereillä ihan muissa merkeissä. Katalogista olin bongannut mm. Verzu Modan kivan ja rennon raitaneuleen, jonka materiaali osoittautui vielä täydellisesti 100 % puuvillaksi, niin ostoskassin täytettähän siitä tuli. Hintakin huokeat 12,95€! Katalogia muutenkin selatessa huomasin, että Hintahurrikaani-kampajalla on vielä oma kampanjansa Instagramissa: piti kuvata joku City Centerin liike, ostettu tuote tms Hintahurrikaani -kampanjaan liittyen ja hashtagata kuva #hintahurrikaani -tunnisteella ja voisi voittaa 500€ shoppailurahaa! No munhan piti heti ottaa City Centerin Glitteristä kuva, kun oli niin hyvä tuuri jo tämän asiakasillan arvonnan kanssa :) Ja sitten tietty Vero Modasta ostetusta uudesta paidasta.

Katalogin sivuilta kotiin ja vaatekaappiin & käyttöön! #hintahurrikaani
Oi ihana puuvillaneule!

#hintahurrikaani #glitter
Kotia kohti dallaillessani pysähdyin vielä ostamaan vettä asematunnelin S-marketista (oli hirveä jano!)  ja samalla hoksasin, että kylvyn-tarpeessa-oleva Sherrykkä on ilman shampoota ja hoitoainetta, niin täytyi sitten napata sellaiset vermeet vielä mukaan. Näitä toivottavasti kokeillaan huomenna! Reipas minä varmaankin - jaksaa jaksaa :) On tää, kun nykyisin pitää niin harvoin enää koiraa pestä tuon lyhyen turkin vuoksi, niin hyvä kun saa sen harvinaisen kylvetyksenkään tehtyä! Jospa tuo Sunsilk olisi sellainen extrahyvä aine, joka helpottaisi pesu- & kuivatusurakkaa siten, että homma sujuisi kuin vettä valaen. Toivoa sopii. 

Sunsilk, sunsilk, tee meidän pesusessiosta easy huomenna....
Narinkkatorille ehtiessäni aloin ihmetellä, että mitäs täällä oikein tapahtuu, kun Circukseen oli pitkä jono ja jotain tv-kameroitakin paikalla viuhui valokeilojen valaistessa populaa. Jotain MTV Push -tekstiä kerkesin bongata valotaululta ja julisteestakin Redraman nimen, että sellaista festivaalia on kaupunkiin pukannut - aivan täysin olin kyllä missanut tällaiset kinkerit ja kotia kohden jatkoin käppäilyä ihan tyytyväisenä.


https://www.facebook.com/events/324544924381838/?source=1
Illan päätteeksi menimme Sherryn kanssa vielä pikaiselle iltalenkille. Joku ihme sumu oli laskeutunut kaupungin ylle ja hieman spooky oli tunnelma... Hyvin päästiin kotiin kuitenkin pari sumukuvaa rikkaampana, kts. alla. Nyt jos siirtyisi yöpuulle, tai no jotain tv:tä ensin katsomaan ja unta hakemaan. Natti natti vaan kaikki!2 kommenttia:

 1. Kääk mikä voitto ja ihanalle Ninskille meni jei mahtavaa ja onneksi olkoon. ��

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 En malta odottaa, että pääsen kokeileen noita :)

   Poista