maanantai 15. syyskuuta 2014

Kutrit käkkärälle

Tuossa keväällä tilasin Lookfantastic-nettikaupasta briteistä tukkalaitteen, sellaisen hienon "Big Hot Wandin". Hehh, nimi on kyllä aika hauska! Ensin meinasi pakokauhu tulla, että hitsi meninkö tilaamaan jonkun vain brittipistokkeisiin sopivan härvelin, mutta onneksi sitten pienen ruuvin irroittamalla sai kun saikin suomalaisen pistokkeen pään esiin ja huolet hävisi. Kesällä oli ajatuksissa muutamankin kerran käkräillä tukkaa kivoille laineille, mutta jotenkin kun oli niin kuuma koko kesän (kesäkuun jälkeen), niin ainahan se tukka tuli laitettua kiinni, ettei niskaa hiosta. Muutenkin tuollainen kuuma rauta on kyllä oikeata myrkkyä puoliksi omasta takaa oleville luonnon säkkäröille, joita päässäni siis kasvaa ehkä 10 % koko määrästä. Iloinen sekamelska on siis tämä mun tukka. Ja jos on yhtään luonnonkiharaa, niin kannattaa muistaa lämpösuojasuihke - tietty myös suoraan tukkaan suojaksi. 

Nyt kun ollaan jo syksyssä, niin olen jo pari kertaa käkertänyt tukkaani ja tänään tein sen oikein huolella ja tulipas nopeasti kivat kutrit! Täytyy ehkä tunnustaa, että kesällä kun ensimmäisiä kertoja yritin pikkusen kokeilla, että miten tää big hot wand toimii, niin meninpä täräyttään puikon leukaani ja arvatkaa vaan millainen palovamma siitä tuli! Leuassa oli sellainen kihelmöinti ja kesti kyllä tovin, ennen kuin tuo vaurio korjaantui. Mutta yksin en ole tässä veneessä - Jenni Vartiainenkin raportoi Instagramissa samanmoisesta vahingosta, mikä hälle oli sattunut keikkabussissaan tukkaa laitellessa. 


Hyvä on laite, kun vaan muistaa olla tarkkana ja varovaisena, että kuuma rauta kietoutuu vain tukkaan eikä yritä pistää nahkaa rullalle! :)

Hienon hienot kikkurat tulee Big Hot Wandilla!

Tittididii!

6 kommenttia:

 1. On muuten kyllä ihan täydellisen kauniit laineet. Eiks tämä ole se palovammoja aiheuttava aparaatti? Vitsi noi on hienot. <3

  Nassu esiin vaan, on se sen verran nätti nassu. <3

  Kivaa päivää ja huomenna taas nähdään.

  Tiia

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä niin hoopo ilme tässä, ettei esille pystynyt laittaan ;-) Mutta juu, tämäpä tämä, juuri se palovammalaite! Katsos tuo linkki Jenni Vartiaisen kuvaankin yllä! ;-)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka <3 Hieman tuossa oli työtä, mutta huomattavasti vähemmän kuin jos käkräisi suoristusraudalla noita kiharoita - siitä vaan kokeilemaan ilman muuta! :-)

   Poista
 4. Senkin palovammainen hiusten käkertäjä. :)

  VastaaPoista