tiistai 21. lokakuuta 2014

I Love Me -messut ja tribal fusion -debyyttiesitys!

Heheei, hohoou, we did it! Oltiin I Love Me -messuilemassa uudenkarhean Tribal Fusion -tanssiryhmämme kanssa ja kävimmepä vetämässä yhtenä osana HiMO Clubin (kotisivut: http://www.himoclub.fi/, FB: https://www.facebook.com/himoclub?fref=ts) show'ta pienen näytteen ihanasta tribal fusion -tanssistamme. 

Lauantain esitys oli ehkä vähän häröilyä aluksi, kun oli pientä epäselvyyttä, että minkä kokoinen se lava oikein on (eri esittäjät muokkasivat sitä omaan tyyliinsä) ja miten ne omat paikat oikein löytyvät, mutta ihan ok se lauantaikin meni - eihän kukaan tiedä miltä sen tansseilumme piti näyttää hehh! Noh, sunnuntaina oli revanssin paikka ja täytyy se nyt todeta tässä vaan, että esitys meni aivan nappiin, paikat olivat juuri niin kuin pitää eikä jännitystäkään ollut nimeksikään (lauantaina ehkä vähän ;-) ) eli pyörähdykset ja muuvit oli muutenkin kohdallaan. Olipa siis hyvä, että menimme molempina päivinä esiintymään - olisi ollut aika ikävä jättää messudebytointi lauantain varaan, mikä ei mennyt ihan napakymppiin se. Nyt jäi hyvä mieli ja ehkäpä meidät on mahdollista nähdä jossain muuallakin vielä! Tässä vielä kuva meidän upeasta ryhmästä ihanan Maja -opettajamme kera:


Vähän jäi harmittamaan, etten ehtinyt kiertää messuja oikeastaan ollenkaan, mutta toisaalta, ehkä tämä tanssijuttu olikin suurin anti - ensi vuonna sitten vähän messuja muiltakin kanteilta.

2 kommenttia:

 1. KÄÄK sunnuntaina, enkä mä nähnyt.... Voi ei. Mutta jumalainen kuva, aivan mieletön. Vitsi tälläisiäkin pidät vakan alla, että olet moisessa mukana ja yhtäkkiä täräytät tiskiin tälläisen villin kortin. Oot kyllä aikamoinen pakkaus Ninski. <3

  Näytät niin maar pahuksen hyvältä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää show oli aika myöhään sunnuntaina, about viideltä - ehkä olitte silloin jo menneet kotiin? Kuva on kyllä yllättävän onnistunut! Ihan ymmyrkäisenä sitä itsekin ihmettelin! :) Nyt hamuan vaan lisää kaikille tanssitunneille, on se vaan ihanaa ja erinomaista vastapainoa oravanpyörälle. Kiitos Tiiuska <3

   Poista