perjantai 17. lokakuuta 2014

Kipittelyä oravanpyörässä

Näin se minäkin palauduin kipittelemään ihanaan oravanpyörään, jossa nyt on takana 1,5 vkoa. Aika viuhuu. Sitä ennen vielä onnistuin nappaamaan flunssan (varmaan tuolta Tallinnan reissultamme) ja sitä piti potea niin huolella, että meni varmaan viikko siinäkin touhussa. Onneksi nyt jo ohi! 

Opintovapaan tuloksiin olen ihan tyytyväinen - vaikkakin pikkusen jäi vielä puuhaa töidenkin oheen. Ja se nyt on hivenen haastavaa, kun Q3-analyysit on työn alla, mutta pinnistellään. Pari kivaa viikonloppuakin on tässä taustalla, kun Oulun kavereita on käynyt kyläilemässä pariinkiin otteeseen. Tuli käytyä mm. Sam's Comedy Clubilla katsomassa Riku Sottista, Heli Sutelaa ja Ilari Johanssonia - olivat kyllä hauskoja. Sijat jos jakaisin, niin sama olisi järjestys ykkösestä alkaen. 


Riku Sottinen @ Sam's Comedy Club 4.10.2014 - hulvaton!

Parin viimeisen viikon aikana on saanut myös tuta, että syksy se sieltä tulla tupsuttaa. Kevyttoppatakkia niskaan ja lenkille. Ja lehdet, puiden lehdet ovat varisseet melkoista tahtia, että myönnettävä se on, syksy, ja viimein talvikin sieltä tulee. Niin, Rukallakin on jo kaksi ensimmäistä rinnettä auki - kohta voi taas suunnitella skimbareissuakin! Uudet kerran korkatut suksetkin odottelee hiihtäjäänsä, täältä tullaan, kunhan saadaan muutama muukin rinne auki vielä, jihuu! 

Sherryn kanssa kahlailemassa vaahteran lehdissä

Lisää punaista väriä vielä, niin täydellnen syksykuva <3

3 kommenttia:

 1. Voi mahoton oravanpyörä... Muuta en voi sanoa... Mulla vieläkin se flunssa ja nyt alkaa ääni lähtee.... Voi rasitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei sä podet vieläkin! Täytyy tunnustaa, että yskä on mullakin vielä, mut sillain kunto kohdillaan että jaksaa oravanpyörää pyörittää hehehh! Mukavaa viikonloppua Tiiuska <3

   Poista
  2. Ja hei, valtavasti paranemisia sinne!

   Poista