sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Tanssintäyteinen päätös tälle viikolle

Kulunut kevät oli poikkeuksellisen sairastelupitoinen keuhkoputken-, poskionteloiden ja vielä korvatulehduksenkin kera. Kaikki nämä ajoittuivat 1,5 kk sisään yhdessä parin luomenpoiston kanssa, joten omalta kohdaltani tanssitunnit - ja kaikki muukin liikunta - jäi vähän vähemmälle. Huono olohan se sairastellessa on ja aina vaan huonompaan suuntaan meni, kun ei päässyt liikkumaankaan. Sehän johti tietty töissä jaksamisenkin suhteen vähän heikohkolle linjalle ja sen johdosta buukkasin viikon loman Turkkiinkin toukokuussa. Siinäpä syytä kerrakseen tanssituntien skippailuun ja liikkumistaukoon. 

Mutta nyt, käänne on tapahtunut! Viime viikolla pääsin jo tribal fusionin pariin. Rumbita perjantailta jäi silloin vielä väliin, kun lähdimme sen verran ajoissa saariviikonloppua viettämään. Tällä viikolla aikatauluihini sen sijaan passasivat molemmat tunnit ja ah olipa ihanaa päästä taas vähän liikkumaan. Tanssituntien lisäksi olen käynyt jopa intervallilenkillä Sherryn kanssa - kierrettiin tuo Hietaniemen hautausmaa, eli matkaa tulee sellaiset vajaat 4km. Toisen kerrankin kierrettiin sama lenkki, mutta vain kävellen, kun hitsiläinen meinaa kantapää vähän vihoitella. Kumma kipu sinne ilmaantui viime vuoden Midnight Runin jälkeen ja siellähän se tuntuu edelleen olevan, vaikka juoksuhommista pidin taukoa kokonaiset 9 kk! Apteekissa piipahtaessa silmiini osui kuitenkin kantapääkipuihin tarkoitettu sukkapari ja sellaisenhan ostin ensi hätiin ja vaikuttaa kyllä hyvältä tuohon kantapäähän. Oli kyllä melkein 30€ hintainenkin, että sopisi auttaa! Kompressiosukka kantapääkipuun


No ne niistä juoksuvaivoista - takaisin tanssijuttuihin :-) Eli tänä viikonloppuna oli ohjelmassa kaikkien aikojen kolmas Tribal Summer Camp ja itse osallistuin tähän perjantaina Underground Cabaret Vol 4:n ja lauantaina Tribal Summer Camp leirihaflan merkeissä. Underground Cabaret järjestettiin Pikku-Roballa Gloriassa, joka tummanpuhuvine puitteineen oli oikein oiva paikka järjestää tällainen tilaisuus. Tässä ote tapahtuman FB-sivujen "Tietoja tapahtumasta" -osiosta:

"UG Cabaret saapuu jälleen entistä suurempana ja kauniimpana viettelemään yleisön käärmemäisten tanssijattarien mystiseen rinnakkaistodellisuuteen! Show on osa Tribal Summer Camp Finland-festivaalia, ja illan päätähtinä säkenöivät TSC:n kutsuvieraat Alexis Southall Englannin Wolverhamptonista ja saksalainen Josefine Wandel Berliinistä. Heidän lisäkseen lavalla nähdään niin paikallisia kuin kauempaakin saapuneita tribaltaitureita, ja koko komea line-up paljastuu pikkuhiljaa toukokuun aikana.Tapahtumassa on myös pieni basaari, jossa on myynnissä tyyliin sopivia koruja ja asusteita. Myös myyjät julkistetaan toukokuun aikana."

Niinpä niin, tilaisuudessa oli myös pikkupikkubasaari, josta tarttui meikäläisenkin laukkuun muutama ostos; kietaisuhamonen ja kolikkovyö! Erityisesti tuo kolikkovyö tuntui olevan aikas halpa; vain 25 € ja sillä käsityöllä sanon, että ei kyllä kummoinen tuntipalkka tule sen tekijälle... Käsityöihmisenä varmaan tuollaisen tekisin itsekin aika joutuin, mutta tuolla hinnalla ei voinut olla ostamatta. Tarvikkeisiin varmasti saisi menemään saman verran, kun alkaisi täältä käsin kasata materiaalia kokoon.


Eka oma kolikkovyö + kietaisuhame :-)Illan ohjelma, Underground Cabaret @ Kulttuurikeskus Gloria

Upea Anna Afra (FIN)

Anna Afra (FIN)

Erityisen innostunut olin siitä, että näin pitkästä aikaa Anna Artemenkovankin esiintyvän! Alun perin nimittäin "jouduin" lajin pauloihin sen jälkeen, kun olin nähnyt Anna Artemenkovan esiintyvän erään tanssikoulun kevätnäytöksessä. Silloin mietin, että jos noin pystyy kroppaansa hallitsemaan ja mitä kaikkea sillä voikaan tehdä, niin se ei voi olla kuin hyvä koko kropalle ja mielelle. Silloin suuntasin heti alkeistunneille - olisiko vuosi ollut 2010 tai 2011 silloin. Vakituisemmaksi harrastukseksi tribal ei silloin jäänyt oikeastaan tanssipaikan ja kodin etäisyyden vuoksi, plus siksi, että pari afgaaninvinttikoiraa odotteli silloin aina kotosalla. Siemen oli kuitenkin kylvetty tribalharrastukselle jo tuolloin :-)


Anna Artemenkovakin nähtiin lavalla!

Kaira Tribe (FIN)

Kaira Tribe (FIN)

Alexis Southall (UK)

Yahna (EST)

Tribal Summer Campin emäntä Laura Luna lavalla

Josefine Wandel (GER)

Josefine Wandel (GER)

Underground Cabaret hienosti hoidettu!

Lopuksi poseerauksia kv-vieraiden kanssaTribal Summer Camp festivaaliin kuuluu myös vapaamuotoisempi iltatilaisuus, leirihafla, joka järjestettiin lauantai-iltana Suvilahdenkatu 10:ssa Jazz Factoryssä. Ohjelmassa oli esityksiä ja seurustelua kera pienen syötävän. Leirihaflassa oli esiintymässä myös oma tanssiryhmäni, juuri nimetty Wakanda Tribe! Wakanda on hindiä (jos oikein muistan ;-)) ja tarkoittaa "women who possess magical powers" - eli vallan passeli nimi meidän ryhmälle hehh! Alla kuva Wakanda Triben haflameiningeistä! Ensi kerralla olen sitten minäkin taas mukana, harmitti niin, että treenit jäivät liian vähiin tänä keväänä esiintyäkseni haflassa! Tässä muuten vielä linkki kuvasivustolleni, josta voi käydä katsomassa Wakanda Triben haflaesityksen lisäksi myös muut haflaesitykset, enjoy! Wakanda Tribe 6.6.2015 Tribal Summer Camp -festivaalin leirihaflassa :-) Hyvä tytöt, hienosti veditte!

Tänä viikonloppuna olisi ollut muutakin tanssimeininkiä tarjolla, kuten Performing Arts Pasilan Urheiluhallilla - siellä kisasivat siskoni ja tyttärensä. Se nyt jäi Tribalin jalkoihin, kun ei ollut oikein tarkkaa tietoa myöskään siitä, milloin tuttuja voisi lavalla nähdä. Mutta eipäs siinä, tällä kertaa näin, toisella kertaa ehkä sitten kannustusjoukkoihin Performing Arts -tapahtumaankin. Viikonlopun aktiviteettitarjonnasta oli myös kisaamassa vinttikoirien EM-maastokisat, jotka järjestettiin Helsingin Tuomarinkartanossa. Edellisen kerran, kun kisat olivat Suomessa (about v. 2006), oli Sherrymummelikin edustamassa :-) Mutta kuten Sherrykin on jo mummoutunut sohvashamppijooni, oli maastokisatkin vähän alemmalla prioriteeteissa ja Tribalin merkeissä mentiin tänä viikonloppuna. Nyt odottelemaan ensi viikon tuntia, jotta pääsee kokeilemaan omia uusia vermeitä, kolikkovyötä siis minimissään, treeneissä :-) Aurinkoista sunnuntain jatkoa teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti