keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Testing, testing... tanssitunnit! (@HiMO Club)

Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin - meinaan tätä kuluneen kevään 1,5 kk:n sairastelua ja sen myötä tanssituntien pakonomaista skippailua. Niitä väliinjääneitä tunteja olen nyt sitten tällä viikolla korvaillut erinäköisillä tunneilla. Korvattavaa piisaa noin 8+8 tuntia, kun olen siis ostanut itselleni paikat kahdelle viikkotunnille; tribaliin ja rumbitaan. Mikä tarkoittaa myös sitä, että kiire tulee, kun korvaukset pitäisi periaatteessa tehdä juhannukseen mennessä.

Tämän viikon tanssit avasin maanantaina Dancehall Fever -tunnilla ja sehän vasta olikin hauskaa ja treeniä isolla T:llä! Puna nousi poskille ja reidet ovat jumissa vielä keskiviikkonakin, huuh. Hauskaa ja rankkaa! Näin tuntia kuvataan HiMO Clubin sivuilla:
 
"Dancehall on jamaikalainen tanssi- ja musiikkilaji, joka kehittyi reggaesta 70 – 80 -lukujen taitteessa, kun digitaaliset rytmit tulivat reggaeartistienkin käyttöön. Tunti on reipas ja rankka, ja näillä tunneilla koordinaatio, liikemuisti ja kunto paranee isoin harppauksin."


Dancehall-tunnille taidan pyrkiä ensi maanantainakin :) Tiistaina olin ajatellut mennä kokeilemaan Burleskitanssia, mutta sitten kun tunnin opettaja Sanna "Sandy Jungle" Utunen mainosti HiMO Clubin privaatti-FB-ryhmässä (HiMOttaret) tiistaista Jungle Goddess -tuntia, ajattelinkin mennä jo sille tunnille klo 18.15. Tämän jälkeen olisi mahdollista testiä paukkujen riittäessä vielä Burleskitanssikin, joka alkoi klo 19.15. Niinpä päädyin tiistai-illan ratoksi näille molemmille tunneille! Ensin viidakon jumalatar -meininkeihin Sandy Junglen johdolla ja sitten vielä pääsin kurkkaamaan Burleskitanssin saloihin. Jungle Goddess -tunnilla tehtiin vähän enemmän lihashuoltoa ja keskivartalon vahvistamisjuttuja, kun taas Burleskissa tehtiin alusta loppuun jopa koreografia! Hauskaa kyllä, ja suosittelen kaikkia kokeilemaan, ellette jo ole :) Alla vielä kuvaus tiistai-illan Burleski-tunnista:
ja tässä lyhyesti, mitä Sandy Jungle sanoo Jungle Goddess -tunnista:

"Jungle Goddess-tunti! Kaikki mukaan etsimään sisäistä viidakon villikissaa ja jumalatarta. Tunnilla keskitymme kehonhuoltoon: Tehdään lihaskunto harjoituksia ja ryhtiä parantavia harjoituksia ja pidetään hauskaa! Tervetuloa! -Sandy Jungle"


Tälle päivälle ohjelmassa on Skinny Jeans -tunti, jännityksellä odotan, mihin näine tönkköreisineni kykenen... Toisaalta olen kuullut, että Skinny Jeansin jälkeen jalat ovat kuin spagettia, eli saisinko tämän reisijumin hellittämään Skinny Jeansilla - jää nähtäväksi ;) Tässä kuvausta illan tunnista:


"SKiNNY jeans workout on tiukkaakin tiukempi treeni! Konseptin takana on Svetlana Pihlman. Tällä treenillä keskivartalo vahvistuu, selkä suoristuu, tasapaino kehittyy, jaksat paremmin päivän läpi ja tanssit aamuun asti! Kaikki paikat rintakehästä alaspäin saavat kovaa kyytiä! SKiNNY jeans workout on hauska, menevä, hikinen ja helppo  lihaskuntotreeni sykkeen nostoa unohtamatta! Meidän lupaus on, että säännöllisellä harjoittelulla mahdut ensin vanhoihin, joskus liian pieneksi menneisiin farkkuihin jo kuukauden päästä. Lopulta joudut ostamaan ihan uudet, kokoa pienemmät farkut. Uudet farkut eivät sisälly tunnin hintaan, mutta huippufiilis, hyvä olo ja täydelinen peffa kyllä!"


Huomisen meinaan pyhittää omalle lajilleni, Tribal fusionille ja aion mennä oman vakiotunnin lisäksi myös alkeisiin, eli saavun paikalle tuntia aikaisemmin ja niin tulee suoritettua taas yksi korvauskerta. Perjantaille jää oma viikkotunti Rumbita, jonka jälkeen jos vain suinkin kykenen, jään vielä jammaileen tunniksi Jammin in da club -tunnille. Niin saisi tälle viikolle 6 korvausta tehtyä ja se on aikasta paljon se, sanon mä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti