maanantai 10. elokuuta 2015

Pohjois-Savon sydämessä

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna pääsimme nauttimaan Suomen suvesta harvinaislaatuisissa merkeissä, kun Jenkkilästä saapui tuttavapariskuntamme juhlimaan miehen 40-v. juhlia. Juhlapaikaksi oli valikoitunut Rautalampi, jossa rouvan sukua asusteli ihanissa maalaismaisemissa. Tutumpia paikkoja siinä lähettyvillä on esim. Suonenjoki. Juhlat vietettiin sellaisessa ihanassa kivijalkanavetassa, vintillä - näin sitä tällainen kaupunkilaistyttö kuvailisi puitteita.
Meidän majoitus oli siinä jokusen kymmenen kilometriä juhlapaikalta Vanhamäen Hyvinvointikeskuksessa. Oikein kiva paikka, jonka yhteydessä oli ratsastustallikin, mikä sitten ehkä vähän houkutteli paarmaa jos jonkinlaista pörräileen ympärille ;-) (minor detail kylläkin) Täältä majapaikasta meille oli järjestetty bussikuljetus varsinaiselle juhlapaikalle.
Tällaiset puitteet meitä odotti kemutteluja varten:
Kuvaa juhlapaikan pihapiiristä

Ihana rantasauna lammen rannalla (jäi kylläkin itsellä testaamatta, juhlapynttäytymiset...)


Itsellä jäi saunat saunomatta, kun tukanlaitto olisi ollut saunan jälkeen edessä, kuten myös meikkaukset. Tällä kertaa siis vain näkymiä ihastelin.

Somat kukat oven suussa
Paikalla piipahti "paikallinen traktorimieskin" ;-)

"Mitäs täällä oikein tapahtuu?" Onnitteluja onnitteluja :-)


Tervetulotoivotukset ja vähän ohjeistusta vieraille

Maalaisromanttisia pöytäkoristeita

Tällaisella menulla herkuteltiin

Seinältä bongasin illan menun, joka lupaili aika kivoja Jenkkiherkkuja :-P Vatsa jo kurni, kun normaalin aikataulumme mukaan oli vähän hoppu ja lounas oli jäänyt kokonaan välistä...

Brita-kakku, mmm...

Sukkelaan vilahti ne nyhtöpossut massuun ja oltiin jo jälkkärissä. Nyhtöpossun reseptistä oli kiinnostunut aika moni, minäkin. Enää jää nähtäväksi tuleeko sitä koskaan kokeiltua.

Lisää ihania pöytäkoristeita


Rouva ja Mr. DJ
Illan aikana vieraita viihdytti Mr. DJ, joka oivasti soitteli biisejä - tietysti juhlan isännän makuun ja sekalaisesti kaikkea mahtavaa musaa, jota oli tosi kiva tanssia tilavalla tanssilattialla. Loppua kohden jengi toivoi enemmänkin toivebiisejä ja omani, Kesäillan valssi, päätti itse oikeutetusti tämän mahtavan kesäillan upeiden 40 v. -kemujen merkeissä. Oli niin kiva nähdä vanhoja ystäviä pitkän ajan jälkeen - edellisestä kerrasta taisi olla aikaa niinkin kauan kuin 3 kokonaista vuotta! Kiitos ihanille ystäville upeista juhlista, oli niin kivaa :-)

2 kommenttia:

  1. Voi että teillä ollut kaikkia aivan mielettömän ihania happeninkejä tänä kesänä! Aivan ihana tuo paikkakin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paikka oli tosiaankin aivan super! Ihana! Jäi vaan vähän harmittamaan tuo saunomisen skippaaminen ja eritoten siihen liittyvän uimisen skippaaminen. No, ehkä sinne pääsen vielä joskus pulikoimaan :-) Vähän sain korjattua uimistilannetta viime vloppuna Porissa, kun kävin pulahtamassa Yyterin rannalta :-)

      Poista