perjantai 26. helmikuuta 2016

Oravanpyörätarinoita vol 1

Oravanpyörätarinoita vol 1, out now ;-) Kun viikkoon kuuluu sekalaista menoa ilman isompaa teemaa ja pidempää tarinaa, niin ajattelin pläjäyttää blogiin oravanpyörätarinoita siitä, mitä pienemmässä mittakaavassa on tapahtunut juoksennellessa arkista oravanpyörää eteenpäin. 

Kulunut viikko on ollut juuri tällainen, menoa ja toista, ei meinaa itse ihan perässä pysyäkään. Lähdetääs liikkeelle viime viikonlopusta, joka saatiin käyntiin perjantaina yhden työkaverin läksiäisbileissä. Koko firmasta oli paikalla yli 25 tyyppiä, eli aikas hyvä osanotto. Ruokapaikaksi oli valittu legendaarinen Kannas, koska se on läheisen sijaintinsa vuoksi usein ollut After Work -paikkana ja kerran jopa pikkujoulupaikkanakin. Tiesimme siis, että ruoat ovat ainakin hyviä eikä odotukset taaskaan jääneet kakkoseksi. Onkos teillä muuten kokemuksia Kannaksesta?


Kannaksen herkullinen alkupala: Siikaleipä
Läksiäisiltana taisi olla melkoinen nälkä, kun ainoa ruoka, minkä "ehdin" kuvata, oli alkupala = Siikaleipä. Muut ruoat vilahtivat kameran linssin edestä liian nopeasti ääntä kohden, eli niistä ei tosiaan kuvia lainkaan. Pääruokana oli marmorihäränfilettä punaviinikastikkeessa ja jälkkäriksi creme brüleeta, voi herkku! En ollut päivällä syönyt oikein mitään, joten tämä illallinen tuli kurnivaan nälkään tosi tarpeeseen.
Nyt kun oikein muistelee, niin edellinen viikonloppu taisi mennä melkoisissa herkuttelun merkeissä, kun kävimme vielä sunnuntaina myöhäistetyllä Ystävänpäiväbrunssilla, eli viikko valentiinon päivän jälkeen vietimme ystävänpäiväbrunssia Treffipubin kehutulla brunssilla (tällä krt Etelä-Amerikkalainen grillibrunssi) - nälkä taisi olla silloinkin, kun yhtään kuvaa ei ole siltäkään reissulta. Mutta edelleenkin kehun ja suosittelen lämpimästi Treffipubia, kannattaa käydä testimässä ja sitä varten varatkaa pöytä - on suosittu! Vai joko olette käyneet testailemassa Treffin brunssiantimia?

Tätä viikkoa on viety eteenpäin edelleen myös puuvillahanskat käsissä - ihottuma ei oikein meinaa ottaa taittuakseen. Vaikuttaisi kuitenkin, että ihottuma on elinkaarensa loppupäässä, koska uusia pieniä kutisevia näppylöitä ei enää ole ilmaantunut, ainoastaan aiempien näppylöiden jäännökset on enää nähtävissä ja iho kuiva + kutiava. Sain Dermaviduals -sarjan käsivoiteella korjattua halkeilleen ihon kuntoon, joten painelin kosmetiikkakauppaan ostamaan lisää saman sarjan tuotteita. Arvokkaitahan ne ovat, mutta jos auttavat tähän ikävään vaivaan, niin jees! Kävin myös ihotautilääkärillä, joka kirjoitti vajaan 50€ hintaisen lääkevoiteen uudeksi avuksi ihottumaan, joten puteleita löytyy - ja melkoinen arsenaali niitä onkin kasassa nyt huh.
Ihottuman nujertamiseen mahtava Dermaviduals -sarja. Täsmävoiteina Handcreme, Novrithen & Oleogel Plus.
Vapaa-iltojen puuhiin on kuulunut edelleenkin putkiremppaevakon jälkeiseen aikaan passaten siivousta ja järjestelyä ja mitä nyt milloinkin. Huom. Olen kyllä käyttänyt puuvillahanskoja ja niiden päällä vielä kumihansikkaita, jottei iho joudu kosketuksiin veden ja pesuaineiden kanssa, eli niiden vaikutus on poissuljettu tästä ihottumaepisodista :)

Välillä ehtii kurkata ikkunasta ja ihailla kirkasta kuunloistoa (alla olevaa näkymää pääsin ihailemaan joku ilta tässä). Kuva ei anna oikeutta hienoille väreille ja kuunloistolle. Olisi ehkä pitänyt käyttää järkkäriä. 


Ex tempore -yllätyksen järjesti vanha kollegani ja ystäväni Erzi, joka keskiviikkopäivän päätteeksi ehdotteli yhteistä kahvihetkeä. Näin päädyimme aika lähelle toimistoamme Cargo Helsinkiin kahvittelemaan. Ai miten nätti cappuccino sieltä tuotiinkaan pöytään, kts. kuva alla. Olin päivällä ajellut 1,5 h asiakkaalle ja takaisin, välissä esitelmöiden pari tuntia. Oli siis tosi kiva nollata päivää ystävän kanssa kahvitellen ja illalla olinkin ihan kuitti! Zzzzz...


Caunis Cappuccino Cargo Helsingissä

Nyt on jo odotettu viikonloppu ovella ah! Kummityttö saapuu tänään perjantaina ja tarkoitus on mennä leffailemaan ja ehkä syömään. Lauantaille on varattu päivän piipahdus Tallinnaan ja tähän reissuun meinaan mahduttaa Karnaluks -visiitin, käsityöläisen taivas! Kuulemma :) Kummityttö hoitaa Sherrykkää sillä välin, tosi kiva. Ja sunnuntaille vielä on tapaaminen ihanan ystävän kanssa, hänkin ex-kollega n. 15 v takaa eli Minäkö keski-ikäinen? -blogin kirjoittaja Tiiuska <3 Taas on tiedossa brunssittelua ja tietenkin toistamiseen leffaakin saman viikonlopun aikana.

Mitäs teillä on viikonloppuohjelmassa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti