perjantai 11. maaliskuuta 2016

Oravanpyörätarinoita vol 2: ruusuinen naistenpäiväviikko

Kuluneen viikon kuulumiset ovat jälleen pientä silppua, eli oravanpyörätarinoiden osa 2 on nyt luettavana ;) Tiistainahan oli naistenpäivä: vähän piti sitä käydä juhlistamassa iltasella muutaman kuplajuoman merkeissä ja löytyihän ne naistenpäiväonnittelut ja jopa ruusutkin sieltä kaupungilta sitten ;) Ja seuraavana päivänä, 4v merkkipäivän kunniaksi kotiin löysi tiensä oikein ruusukimppu. 

Naistenpäiväruusut

4v ruusukimppu
Torstai-illan ratoksi piti keksiä jotain mukavaa puuhaa ja sehän saattoi olla esim. iltapala viereisen korttelin Sushibar & Wine -ravintolassa. Ei ollut kovinkaan yllättävää, että lautaselleni valikoitui grilled shake nigiri ja sainpa maistaakseni myös kim chi -kaalisalaattia. Oli muuten pikkusen potkua siinä kim chi -salaatissa - hyvää! Tarjoilija varmisteli, että oikeesti vain pari grilled shake nigiriä kim chin lisäksi, niin päädyinpä sitten itsekin ottamaan chili prawn gunkanit vielä - aijai, maistui nekin. On kyllä kiva aika ajoin käydä nauttimassa noita susheja, joskus aika kauankin sitten olin viimeksi lounastelemassa tuolla.

Sushibar & Winen iltapalat (paitsi Kim Chi -sallad)

Vaikka viikonloppu on vasta aluillaan ja tiedossa on mm. Afgaaniyhdistyksen 50v-juhlat, alkaa ajatukset jo suuntautua kohti seuraavaa viikkoa ja vuotuista laskettelureissua, tyttöjen laskettelureissua Rukalla siis :D Tällä kertaa lähden matkaan jo torstaiaamuna, että ehdin pelipaikoille ajoissa. Myös Rukan iltaohjelma on kohdillaan reissumme ajan, mm. Michael Monroe on esiintymässä joku ilta. Ja monia muita, Jean S. ainakin - eräänkin kerran on Jean Ässän tahtiin jammailtu Zonessa. Mukavaa tiedossa siis. 

Mitäs teille kuuluu? 

Muisto edellisvuoden Ruka-reissulta :D

2 kommenttia:

  1. Voihan sushi sentään. Mennäänkö ensi kerralla sushille ja katsotaan kumpi pystyy syömään enemmän, haha. :) Ihanaa viikkistä rakas ystävä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos se, sushi sushi on vain niin hyvää :) Huijui, napa ratkeaa tuossa kisassa, sen tiedän! Haha! Mutta kiitos ihana Tiiuska <3 Samoin ihanaa viikkistä sinne myös :)

      Poista