sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Viikonloppujuttuja - Aurinko hellii ja SA-FA 50v.

Ai miten ihana sää saapui sulostuttamaan viikonloppua! Heti lauantaiaamun avaukseksi piti ottaa Sherry-mummukka narun päähän ja lähtä pidemmälle lenkille. Kyllä kelpasi kiertää rantsuja pitkin kun oli oikein pukeutunut - vilakka oli tuuli kuitenkin ja kevätaurinkohan voi olla petollinen. Oikeat varusteet, niin ei hätää. 


Sherrymummu johtaa joukkoja

Ulkoilmahan tunnetusti kasvattaa hyvin ruokahalua ja lounaalle päätimme mennä lähiravintolaamme MAD:iin (Modern Asian Diner), joka tarjoaa aivan älyttömän hyvää ruokaa. Tuossa alla kuvassa about kympin annos: paistettuja nuudeleita kanan ja katkarapujen kera. Tällä kertaa se oli oma valintani ja mies otti saman kuin minä edelliskerralla; kanaa cashewpähkinöillä. Molemmat sai pyytää hiema tulisena niin avot! Ja kyytipojaksi tietysti Tsingtao -olut :) Käykäähän testaamassa, ellette jo ole - oletteko?


Lounaan jälkeen saikin alkaa kiireen vilkkaa valmistautua Suomen Afgaaniyhdistyksen (SA-FA) 50-vuotisjuhliin, jotka pidettäisiin Villa Solvikissä. Tukkaa kikkaralle ja menoks! Juhlissa kilisteltiin tietenkin aluksi, syötiin buffetista ja jaettiin kunniamerkkejä ansioituneille afgaaniharrastajille. Iltaa finalisoitiin vielä 50-vuotiskatsaukseen. Sherrykin oli päässyt kuviin: alla vasemman puoleisessa kuvassa Sherrykkä on menossa lähtökoppiin punaisella manttelilla nro 1 vuonna 2006 :) Ja olenpa itsekin oikeassa alalaidassa olevassa kuvassa toimitsijan hommissa maastokisoissa. Erityisen hauskaa oli tietysti istua iltaa hyvien ystävien kanssa pitkästä aikaa rennoissa tunnelmissa. 


Sunnuntaille riitti vielä aurinkoa joka pakotti samaiselle pidemmälle lenkille kuin lauantaiaamunakin - kiertämään siis hautausmaata. Sehän kasvatti ruokahalua sopivasti klo 12 brunssille, joka nautiskeltiin taas Hertsikan Treffipubissa. Se vaan nyt on niin hyvä. Brunssin jälkeen kävimme sulattelemassa Kivinokassa käveleskellen. Sitten sopi ottaa rennommin kotona köllötellen kutimet kädessä. Pooloneule se sieltä valmistuu pikkuhiljaa. 

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Oi nuo sun hiukset nyt tuli fiilis, kun niitä katselin, että älä sittenkään leikkaa. <3 Aurinkoista viikkoa Ninski <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei pituudesta, vain niskasiili, joka ei näy esim. jos hiukset auki :) Se nopeuttaisi niin kuivumista. Aika on nyt varattu, se on 24.3.! Ja kiitos aurinkoisen viikon toivotuksista, toivotaan että aurinkoa piisaa, koska to aamusta on nenä kohti Rukaa! :D Ihanaa viikkoa myös sulle ihana Tiiuli <3

      Poista