torstai 19. tammikuuta 2017

Ex tempore uus lookki!

Tänään oltiin ekaa kertaa uudelle vuotta Tiia-ystävän kanssa herkuttelemassa & leffassa. Aamun avaukseksi hipsimme ensin Ekbergille ja nautimme ah niin maistuvan aamiaisen. Siinä aamiaisen lomassa sitten lunastimme eilen varaamamme liput Passengers -leffaan klo 10.30 näytökseen. Oli kyllä ihan hyvä leffa, jonka suurin anti ehkä meille oli kuitenkin naispääosan esittäjän Jennifer Lawrencen upea upea upea hiusmalli, jota kehuimme ja ihastelimme molemmat koko leffan ajan. (Vähättelemättä kuitenkaan itse leffaa, joka oli myös tosi hyvä! :) Mitä muuta sitten leffan päätteeksi voi tehdä, kuin suunnata lähimpään kampaamoon kysymään vapaita aikoja ja kun niitä löytyi molemmille yhtä aikaa, niin vaihtui leidien lookkikin! Kts. alla:

Ensin perusleffaselfiet ja villasukkakuvat (vaikkakin mulla säärystimet tällä kertaa)


Ennen - työn alla - jälkeen


Rouva on tyytyväinen :) ja tykkää myös suht. uusista ale-kengistään... <3 Ovat niin sävy sävyyn Turkista vuosia sitten tuodun pashminan kanssa.


Kuinkas teillä on vuosi lähtenyt käyntiin? Onko uuden vuoden lupauksia, repäisyjä tai muuta mukavaa tammikuun iloksi ollut vireillä? Me oltiin Dubai & Abu Dhabi -turneella, josta on työn alla myös postaus - kuvia vaan tuli otettua sen verran paljon, että niiden sortteerauksessa menee tovi, joten stay tuned! Ja oikein hyvää uutta vuotta kaikille :) 

2 kommenttia:

  1. Oi meillä oli ihan mieletöntä. Oot niin kaunis ja noi hiukset. 😘💛😘💞😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höhlä sua, kiitos <3 (Mutta ne on ne kauneusfiltterit hah :)) Meillä oli kyllä jälleen kerran ihan mieletöntä ja saatiin upeat hiukset! Muiskiss :) <3

      Poista